Geschiedenis


Isaac Newton

Met een knipoog naar Isaac Newton (1642 - 1727) is de naam Newton Technisch Bureau ontstaan. Isaac Newton was de leidende figuur in de wetenschappelijke revolutie van de 17e eeuw.

Isaac Newton

De wetten van Newton

‘Als er geen invloed wordt uitgeoefend op een voorwerp beweegt het niet. Een voorwerp dat in beweging is gebracht, zal altijd blijven voortbewegen in een rechte lijn zolang er niet een andere kracht is die het naar een andere richting beweegt.’

‘Als er een kracht wordt uitgeoefend op een voorwerp, verandert de snelheid van het voorwerp evenredig met die van de kracht, en beweegt het voorwerp in dezelfde richting waarin de kracht werkt.'


Newton Technisch Bureau

In 1993 is Newton Technisch Bureau B.V. opgericht door Frank van der Vaart. Newton is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 50 gemotiveerde medewerkers die dagelijks klaar staan voor onze klanten. Newton kenmerkt zich door de korte doorlooptijden, de hoge mate van flexibiliteit en de praktische oplossingen die zij haar klanten kan bieden.

Newton denkt graag met haar klanten mee over oplossingen op het gebied van machinebouw en productieautomatisering. Ook nieuwsgierig geworden naar wat Newton voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, want onze medewerkers staan u graag te woord.

Terug naar vorige pagina